HomeFeaturedFocusOnePlus 12R ajunge oficial în Europa

OnePlus 12R ajunge oficial în Europa

OnePlus 12R

Modelul OnePlus 12R a fost prezentat oficial luna trecută, dar a rămas captiv pe piețele asiatice. Acum compania chineză a anunțat disponibilitatea sa în piața globală, inclusiv în Europa. Pe continentul nostru este disponibilă versiunea cu memorie RAM de 16 GB și capacitate internă de stocare de 256 GB. Acesta vine doar în opțiunea de culoare Gray.

Prețurile recomandate de vânzare sunt de 699 euro pentru Europa continentală, respectiv 649 lire pentru Marea Britanie. Par a fi prețuri relativ decente pentru un dispozitiv ce poate fi catalogat ca un flagship killer. Un concept pe care tot OnePlus l-a consacrat, la prima sa apariție pe piața de smartphone.

Pentru cei care nu își mai aduc aminte, OnePlus 12R  se bazează pe un chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Vârful de gamă de anul trecut pentru Androide. La exterior telefonul are un display AMOLED LTPO4 cu diagonală de 6.78 inchi, cu rezoluție de 2780 x 1264 pixeli și rată de refresh de 120 Hz.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5500 mAh, care se poate încărca cu până la 100W. Sistemul de operare rulat este un Android 14 cu interfața Oxygen OS 14 peste el.

Camera selfie are un senzor de 16 MP. Sistemul foto de pe spate pare a fi călcâiul lui Achile pentru OnePlus 12R. Are un senzor principal de 50 MP, un ultrawide de 8 MP și o cameră macro cu senzor de 2 MP.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep