HomeFeaturedFocusHonor Magic6 RSR și Magic6 Ultimate prezentate oficial

Honor Magic6 RSR și Magic6 Ultimate prezentate oficial

Honor Magic6 RSR
Honor Magic6 RSR și Honor Magic6 Ultimate

Compania chineză a prezentat două alternative pentru flagship-ul Honor Magic 6 Pro. Este vorba despre două terminale care păstrează specificațiile tehnice ale modelului original, dar vin cu aspect fizic exclusivist, Honor Magic6 RSR și Magic6 Ultimate. Diferă materialele folosite, gama de culori în care cele două vin și layout-ul modulului foto de pe spate. Trebuie spus că cele două ediții speciale au fost concepute în colaborare cu Porsche Design. Și pentru că tocmai am asistat la o lansare în Europa (și implicit în România) a unor telefoane Honor realizate în colaborare cu Porsche Design, trebuie să fim optimișt și în ceea ce privește traseul comercial al acestor două terminale. Deși în mod oficial încă nu a fost detaliată disponibilitatea lor în afara Chinei.

Honor Magic6 RSR vine cu un senzor foto principal ceva mai performant, dar care păstrează rezoluția de 50 MP. Are un modul foto de formă hehagonală care este inspirat de liniile sport ale celebrului producător auto. Inclusiv cele două opțiuni de culoare sunt împrumutate de la Porsche: Frozen Berry și Agate Grey.

Se pare că vine și cu o sticlă de protecție ceva mai specială deasupra ecranului. Dar și pe carcasa din spate. Este disponibilă o singură configurație de memorii. Una de-a dreptul impresionantă, cu 24 GB de RAM și o stocare internă de 1 TB. Prețul de vânzare, valabil în China, este de aproximativ 1400 dolari.

Magic6 Ultimate are o cutie de prezentare ceva mai modestă, pierde sticla specială și are un modul foto cu formă rectangulară și două linii verticale. Este inspirat tot din liniile sport ale Porsche. Vine în variante de culoare Black sau Purple. Versiunea cu 16 GB de RAM și memorie internă de 512 GB costă 970 dolari, iar cea cu 16 GB de RAM și stocare de 1 TB are un preț de 1100 dolari.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep