HomeFeaturedFocusJocul Ghost of Tsushima vine pe PC din luna mai!

Jocul Ghost of Tsushima vine pe PC din luna mai!

Încă unul dintre jocurile exclusive PlayStation ajunge pe PC: legendarul Ghost of Tsushima director's cut va putea fi jucat pe Windows din luna mai.
Încă unul dintre jocurile exclusive PlayStation ajunge pe PC: legendarul Ghost of Tsushima director’s cut va putea fi jucat pe Windows din luna mai.

În condițiile în care Microsoft ia în considerare aducerea unor jocuri exclusive Xbox/PC pe platforma PlayStation, asistăm și la o mișcare similară din partea Sony: Ghost of Tsushima director’s cut vine pe PC în luna mai. Versiunea va beneficia de povestea principală plus Iki Island și modul Legends pentru multiplayer.

Sony spune că varianta de PC va beneficia de frame rate crescut, o grămadă de opțiuni de îmbunătățire a graficii (merge pe raport 21:9, 32:9 sau chiar 48:9 pentru cine are scule care să ducă așa ceva) și personalizarea butoanelor de pe maus și tastatură. Ghost of Tsushima vine după ce am văzut prinzând contur inițiativele legate de God of War, The Last of Us, Horizon Forbidden West.

Iar decizia din spatele acestor mișcări e aceiași ca și în cazul Microsoft: banii. Cu cât poți acoperi un public mai larg, cu atât veniturile vor crește. Și deja nu se mai discută despre menținerea monopolului pe o platformă ci de extindere și eventual chiar interconectare.

Mie imi place ideea și aștept să văd Starfield pe PS :).

Dacă vă tentează ideea, Ghost of Tsushima Director’s Cut for PC poate fi comandat deja din Steam sau Epic Games. Detaliile sunt aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep