HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A55 și Galaxy A35, prețuri pentru Europa

Samsung Galaxy A55 și Galaxy A35, prețuri pentru Europa

Galaxy A55

În teorie cele două populare mid-range-uri din portofoliul companiei coreene ar fi trebuit să fie lansate oficiale pe 11 martie. Este singura dată pe care Samsung a confirmat-o oficial pentru lansarea lui Galaxy A55 și Galaxy A35. Dar un retailer din Germania pare să se fi grăbit (cel mai probabil în mod intenționat) și are deja la vânzare ambele dispozitive. Ocazie cu care aflăm și noi prețurile de vânzare valabile pentru piețele europene.

Modelul A55 are un preț de vânzare de 480 de euro pentru versiunea de bază, cea cu 8 GB de RAM și memorie internă de 128 GB. Nu pare un preț mic deloc. Varianta cu 256 GB de stocare internă mai adaugă 50 euro. Telefonul are și un slot pentru card microSD, așa că se pot face anumite combinații care să nu conducă chiar la 530 euro pentru echiparea de top.

Dacă Galaxy A55 pare prea scump (și eu zic că este), există opțiunea ceva mai accesibilă Galaxy A35. Varianta de pornire, cu 6 GB de RAM și 128 GB de memorie internă, are un preț de vânzare de 380 euro. Varianta ceva mai atractivă, cu memorie RAM de 8 GB și capacitate internă de stocare de 256 GB, costă 450 euro. Și acest model este echipat cu un slot pentru card microSD.

Cred totuși că prețurile oficiale, pentru partenerii autorizați și magazinele proprii ale Samsung vor fi ușor mai mici. Dar vom vedea acest lucru la momentul lansării.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep