HomeFeaturedFocusPrimele detalii tehnice despre telefoanele HMD

Primele detalii tehnice despre telefoanele HMD

HMD

Am vorbit de ceva vreme despre intenția celor de la HMD Global de a scoate telefoane smart sub propriul brand. Lucru care nu se știe dacă presupune și renunțarea la brandul Nokia, pe care îl operează compania finlandeză. Acum au ieșit la iveală detalii tehnice despre prima serie de terminale. Care va purta numele de Pulse. Și care va conține un model standard, un Pulse+ și un Pulse Pro.

Judecând după aceste prime informații, vom avea de-a face cu terminale din zona de entry-level. Lucru care mă face să cred că numele Nokia va fi folosit în continuare, dar doar de la un anumit nivel în sus. Vom vedea dacă se adeverește această previziune.

Deocamdată știm că HMD Pulse se va baza pe un chipset Unisoc T606 și va avea o memorie RAM ce pornește de la 4 GB (și ajunge până la 8 GB). Va rula un Android 14.

Pulse+ va fi echipat cu o memorie RAM de 6 GB, va avea o stocare internă de 128 GB și va fi echipat cu un display cu diagonală de 6.56 inchi. Va fi oferit într-o singură variantă de culoare, una albastră.

Modelul Pro va avea aceeași combinație de memorii. Se mai știe doar că va fi oferit în trei versiuni de culoare (Twilight Purple, Black Ocean și Glacier Green).

În paralel, se pare că HMD mai lucrează la o serie de trei dispozitive. De această dată cu numele de Legend și cu aceeași compoziție (un standar, un + și un Pro).

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep