HomeFeaturedFocusRecomandare huse protectie Samsung Galaxy A55 (2024)

Recomandare huse protectie Samsung Galaxy A55 (2024)

Vă recomandăm mai multe huse de protecție pentru Samsung Galaxy A55, modelul 2024.
Vă recomandăm mai multe huse de protecție pentru Samsung Galaxy A55, modelul 2024.

Pentru că am avut ocazia să testăm în amănunt noile modele Samsung Galaxy A35 și A55, credem că merită să vă spunem și ce huse de protecție pot să fie folosite împreună cu aceste smartphone-uri. Dacă în cazul lui A35 am vorbit doar despre 3 tipuri de huse, pentru A55 avem 5 modele care răspund unei game variate de cerințe.

După cum v-am obișnuit, apelăm și de această dată la oferta largă a partenerului nostru MobileDirect, de unde am ales câteva dintre cele mai interesante huse pentru Samsung Galaxy A55.

Prima husă este una din Gel TPU Transparent de la CUBZ, foarte accesibilă (doar 16 lei) care are atu-ul că lasă să se vadă culoarea smartphone-ului. Materialul este moale și pe colțuri beneficiază de un strat suplimentar de protecție.

Porturile telefonului sunt ușor accesibile și în plus, husa trece peste nivelul display-ului, protejându-l și în cazul în care îl puneți cu fața în jos.

Tot din gel este și următoarea husă CUBZ Series Brushed Carbon Red, care este însă ceva mai tare și în mod evident are și o aderență mai bună. Se pot observa zonele denivelate din partea de sus și de jos, care au și un material mai aderent, ce permit o prindere ușoară.

CAmera este lăsată mai liberă, însă și aici vorbim de faptul că husa este peste nivelul ecranului, pentru o protecție crescută. Husa nu este la fel de voluminoasă ca cea precedentă.

Modelul care mi-a plăcut cel mai mult – atât din punct de vedere al aspectului cât și din cel al aderenței și în general a senzației plăcute pe care o ai la atingere, este CUBZ Liquid Silicone Matcha Green. Verdele matcha este profund și merge cu orice fel de culoare a telefonului, pentru că acoperă carcasa perfect. Sistemul de camere foto are protecție specială, fiind vizibile doar lentilele.

Porturile sunt libere, la fel și sistemul LED pentru bliț. După cum am spus deja, se simte foarte plăcut, nu ține amprente și are o aderență ridicată. Interiorul husei e căptușit cu microfibră pentru a nu zgâria carcasa. Și încă ceva: dacă e nevoie puteți spăla foarte ușor această carcasă!

Pentru cei ce preferă huse mai solide, există și acest model CUBZ cu textură în formă de fagure, care deși folosește un material transparent, beneficiază de o a doua bandă de protecție pentru zonele laterale. Telefonul stă foarte bine în husă, fără riscul de a ieși accidental.

În ciuda acestei benzi suplimentare de protecție pentru laterale și colțuri, accesul la porturi este foarte simplu.

Am lăsat la urmă husa Hybrid Slim Ring Black CUBZ care vine cu un aspect industrial, fiind cea mai solidă dintre cele prezentate. Protejează foarte bine la șocuri și zgârieturi și datorită prezenței unui inel, poate fi folosit ușor cu o singură mână, sau dacă e nevoie, să poată fi sprijinit.

Vorbim de un material plastic, mai tare în zona exterioară și un GEL TPU moale, în partea din interior. După cum se poate vedea lasă accesul liber la sistemul foto și slot-urile telefonului.

Spatele are mai multe denivelări ce fac parte din design-ul futurist și care permit o aderență ridicată. Husa nu predispusă să colecteze amprentele sau praful. Bonus: dacă folosiți un suport auto magnetic, husa se va integra perfect!

Dacă niciunul dintre modele de huse prezentate mai sus nu e pe placul vostru, atunci vă recomand să consultați colecția extinsă de huse pentru Samsung Galaxy A55 de aici, unde veți găsi și alte modele.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep