HomeFeaturedFocusA fi sau a nu fi... cool? Aceasta este întrebarea... pentru Apple!

A fi sau a nu fi… cool? Aceasta este întrebarea… pentru Apple!

young-boy-on-ipad

Este o întrebare care vine în urma celui mai recent studiu al celor de la Buzz Marketing Group și preluat și de către cei de la Forbes. Studiul în cauză conduce la concluzia că produsele Apple nu mai sunt la fel de atractive în rândul tinerilor, cum obișnuiau să fie cu câțiva ani în urmă.

Se pare că generația tânără se orientează spre concepte noi și spre companiile concurente pentru Apple. Produse precum Samsung Galaxy SIII sau Microsoft Surface sunt considerate a fi mai în vogă decât deja clasicele iPhone sau iPad.

Chiar dacă încă domină în preferințele generației tinere în ceea ce privește alegerea smartphone-ului, iPhone este în scădere, în comparație cu Samsung. Pe de-o parte logica celor de la Buzz Marketing are sens, un copil nu o să considere că un telefon pe care îl au și părinții lui este modern. Pe de altă parte, să afirmi despre un telefon care încă adună 67% din preferințele tinerilor, că nu mai este cool, este puțin exagerat.

Până la urmă este mai mult o chestiune de interpretare. În plus, dacă dau dovadă de puțină ingeniozitate, cei de la Apple pot destul de ușor să redevină preferații publicului tânăr. Campaniile de marketing sunt primul instrument pe care ar trebui să îl aibă în vedere în acest scop.

5 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep