HomeFeaturedFocusCyberpunk 2077 e de nejucat pe PS4 si Xbox One, CD Projekt...

Cyberpunk 2077 e de nejucat pe PS4 si Xbox One, CD Projekt Red se ofera sa dea banii inapoi nemultumitilor

Cel mai așteptat joc al anului, Cyberpunk 2077 este imposibil de jucat pe consolele PS4 și Xbox One, producătorul se oferă să returneze banii celor nemulțumiți.
Cel mai așteptat joc al anului, Cyberpunk 2077 este imposibil de jucat pe consolele PS4 și Xbox One, producătorul se oferă să returneze banii celor nemulțumiți.

Dacă aveați cumva vreo idee să vă luați Cyberpunk 2077 pentru PS4 sau Xbox One, renunțați la idee pentru că problemele de performanță și nenumăratele bug-uri îl fac imposibil de jucat pe aceste console. Din ceea ce au relatat entuziaștii ce au cumpărat jocul în momentul lansării oficiale, problemele se țin lanț: texturile nu se încarcă, frame rate-ul scade dramatic chiar și la 15 fps în anumite momente.

Din acest motiv producătorul CD Projekt Red a anunțat că își cere scuze pentru aceste probleme și că ar fi trebuit să lucreze la optimizarea jocului pentru aceste console.

După aproape 7 ani de lucru la Cyberpunk 2077, rezultatul este sub așteptări pe versiunile de consolele Play Station și Xbox, pare-se că versiunile de PC stau ceva mai bine.

Mai trist este că pe baza informațiilor publicate de cei ce au apucat să joace versiunile beta ale Cyberpunk 2077, 8 milioane de fani au făcut comenzi pentru Cyberpunk 2077, înainte de lansarea oficială. Iar mulți dintre aceștia se văd în situația în care au plătit 60 EUR pe un joc ce nu poate fi folosit.

Ok, există promisiunea că până în februarie vor veni patch-uri masive pentru Xbox și PS4 care ar trebui să mai rezolve din probleme, dar nu e sigur. Producătorul știe că e aproape imposibil să repare problemele majore de performanță și de asta se și oferă să returneze banii celor nemulțumiți.

Cu alte cuvinte, dacă vă tenta cumva ideea de Cyberpunk 2077 pe console de generație mai veche, stați liniștiți. Cel puțin pentru moment. E plin YouTube-ul de materiale video în care utilizatorii arată cât de prost e desenat și cât de prost se mișcă Cyberpunk 2077 pe Xbox One și PS4.

via ars

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep