HomeFeaturedFocusO gură mare de oxigen pentru BlackBerry. Mare cât un rezervor de...

O gură mare de oxigen pentru BlackBerry. Mare cât un rezervor de cisternă!

blackberry

Altfel nu poate fi descrisă afacerea pe cale să se închieie între compania canadiană și misteriosul client care lansase cea mai mare comandă din istoria BlackBerry. Și care se pare că este destul de reală, în ciuda scepticismului cu care a fost privită la apariția primelor zvonuri.

Vorbim despre o comandă de un milion de aparate BlackBerry Z10, telefonul stindard al companiei cunoscută multă vreme ca Research In Motion. Pe lângă valoarea comercială evidentă a respectivului contract, câștigul cel mare este că reprezintă un vot de încredere acordat companiei și terminalului rescpectiv, precum și un pas mare spre așezarea lui acolo unde cei de la BlackBerry își doresc. Drumul este încă lung și mulți utilizatori sunt încă sceptici, dar direcția pare să fie cea fericită.

Clientul care a întins această mână de ajutor celor de la BlackBerry este distribuitorul de electronice Brightstar, conform celor de la AllThingsD. Produsele urmează să fie plasate în piețele emergente, acolo unde compania a mai distribuit și în trecut produse cu mare succes, înclusiv pe cele ale canadienilor. Dacă zvonul se va confirma și oficial, probabil că vom asista la o creștere a încrederii în Z10, lucru care ar trebui să se reflecte și în vânzări.

sursa AllThinghsD

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep