HomeFeaturedFocusNoul Xbox s-ar putea arăta pe 21 Mai. Sau nu!

Noul Xbox s-ar putea arăta pe 21 Mai. Sau nu!

Xbox_720_invitation

Cred că am mai văzut odată acest film. Cu o invitație misterioasă, cu toată presa care s-a aprins extrem de tare, cu un eveniment ciudat, și cu o mare dezamăgire la final. Este vorba de Sony și de momentul în care suflarea gameristică chemată să “întâlnească viitorul”, s-a grăbit, măcar virtual, să vadă noul PlayStation. Și nu a văzut decât niște specificații tehnice și niște titluri de jocuri.

S-ar putea să ne întâlnim cu aceeași situație. Invitația cheamă la “descoperirea unei noi generații”. Asta nu presupune obligatoriu că vom avea și prezența fizică a acestei noi generații. Mai ales că până la E3 nu mai este foarte mult și Microsoft s-ar putea să dorească să facă ceva vâlvă și în cadrul renumitei manifestații.

Asta nu ne împiedică să sperăm. Că vom vedea la față și noua generație de Xbox. Dar și că cei de la Microsoft au învățat din greșelile concurenței, poate că vom vedea la acest eveniment și prezențe mai atractive pe scenă. 🙂

via Cnet

8 COMENTARII

  1. @Cornel
    Au conferinta de gaming la mai putin de o saptamana dupa eveniment. Ce vor mai prezenta acolo daca arata Xbox 720 si Kinect 2?
    Ma gandesc ca e plauzibil sa prezinte pe 21 mai doar noua platforma software si serviciile asociate (eventual doar TV-ul) si sa lase consola so jocurile pentru E3.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep