HomeFeaturedFocusRezoluție 4K la prețuri normale

Rezoluție 4K la prețuri normale

Seiki-SE50UY04

Nici nu știu, de fapt, dacă sunt normale aceste prețuri, sau sunt total neobișnuite, dar în sensul bun al cuvântului. După ce am văzut cam la ce prețuri se comercializează televizoarele 4K, cu exemplul celor de la Samsung și al lor televizor de 38.000 de dolari, după ce am văzut că în ciuda acestor prețuri televizoarele 4K se vând chiar bine, și, în fine, după ce am văzut că există rezoluție 4K la prețuri și mai astronomice, iată că acum avem un alt fel de surpriză.

Tot acest univers 4K, ultraHD, sau cum mai vreți voi să îi spuneți, este dat peste cap în ceea ce privește reflectarea acestei calități a imagini în prețurile de pe rafturi de către un nume mic de tot. Sunt curios câți dintre voi ați auzit de Seiki! Eu recunosc că nu știam de existența acestui brand, până nu am citit materialul celor de la Engadget, dar oamenii și-au câștigat deja respectul meu.

Cum? Simplu! Oferă un televizor 4K, pe numele său de cod Seiki SE50YU04, cu o diagonală de 50 de inchi, la un preț de 1299 de dolari pentru Statele Unite, în rețeaua TigerDirect. Pare un preț mult mai cinstit pentru un televizor, fie el și 4K, și sper din suflet ca vânzările băieților de la Seiki să înregistreze un succes, pentru că astfel și competiția își va ajusta prețurile la televizoarele UHD la un nivel mult mai apropiat de realitate, dictat, așa cum este normal, de cerere, nu de bugetele de marketing băgate în promovarea acestor produse. Prea părea umflată cu pompa această poveste a rezoluției 4K. Să sperăm că un cuișor ca Seiki poate să o mai fâsâie puțin!

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep