HomeFeaturedFocusFamilia Desire de la HTC, o familie maaare de tot!

Familia Desire de la HTC, o familie maaare de tot!

HTC-Desire-600-dual-sim

Am asistat în ultima lună de zile la o avalanșă de telefoane mid spre low-entry ale celor de la HTC. Care parcă se oprise prea brusc. După ce am fost încurcați de-a binelea de Desire P și de Desire L, după ce ne-au amețit de-a dreptul Desire 606w și vărul său, Desire 608t, am crezut că am scăpat de cazne.

Nici vorbă! HTC Desire 600 se arată la față. Un tinerel îngrijit, cu aspect mai de băiat de oraș, și ceva mai deștept. Adică cu BlinkFeed, BoomSound sau posibilitatea de a face videoclipuri din pozele capturate. Nici la capitolul parametri tehnici nu stă rău, mărturie fiind procesorul quad-core de 1,2 GHz, ecranul SuperLCD2 de 4,5 inchi și o rezoluție de 960 x 540 pixeli,o cameră de 8 megapixeli capabilă de înregistrări video de 720p. O configurație dual-sim care îl face foarte asemănător cu Desire 606w.

Având în vedere că merge spre piețe total diferite, poate fi o customizare pentru spațiul sovietic și orientul mijlociu a acestui model. Este greu de spus, cu atâtea nume și modele. Din fericire pentru cei de la HTC, pentru mine, și cred că pentru majoritatea pasionaților, HTC este numai Unul! HTC One!

via Engadget

8 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep