HomeFeaturedFocusTabletele ARCHOS ajung în România prin AROBS Transilvania Software

Tabletele ARCHOS ajung în România prin AROBS Transilvania Software

tableta_archos_101xs

Și asta se întâmplă grație parteneriatului semnat între producătorul francez de tablete și compania românească. Astfel tabletele ARCHOS, companie în jurul căreia se adună câteva cifre și infomații interesante (brandul numărul 4 de tablete în Europa, peste 4 milioane de tablete vândute în 2012, 8 ani de experiență în domeniul tabletelor, unul dintre cele 8 branduri de tablete certificate de Google la nivel mondial, 7 fabrici de producție la nivel internațional și sediul central la Paris), ajung, prin intermediul AROBS, în mâinile utilizatorilor din România.

Mai exact, tablete din gamele Titanium și Gen 10 XS vor fi disponibile la partenerii AROBS din țară în 4 modele: Titanium 80, Titanium 101, Gen 101 XS si GamePad, o tabletă de 7 inchi dedicată iubitorilor de jocuri pe platformă Android, sunt disponibile la partenerii AROBS începând de astăzi, la prețuri care pornesc de la 799 lei.

gamepad_archos_front

Toate modelele rulează Android 4.1 Jelly Bean incluzând astfel toate îmbunătățirile care vin cu acest sistem de operare, inclusiv o interfață ușor de utilizat cu animații și grafică mai cursivă, ghidare vocală și Google Now. Cu Android Jelly Bean, tabletele ARCHOS au acces la peste 700.000 de aplicații și jocuri din Google Play. Aplicațiile din ARCHOS Media Center, un produs patentat de ARCHOS, oferă suport pentru numeroase formate audio-video, subtitrări, codecuri și permit partajarea prin WiFi a fișierelor cu orice computer sau televizor compatibil din rețea.

Având în vedere că de curând ARCHOS a început să cocheteze și cu zona de smartphone, așteptăm cu interes o extindere a acestui parteneriat. Până atunci, vă vom împărtăși impresiile noaste, deîndată ce vom avea o tabletă ARCHOS în teste.

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep