HomeFeaturedFocusWindows Phone arată din ce în ce mai bine în studii

Windows Phone arată din ce în ce mai bine în studii

canalys

Da, recunosc, există o urmă de ironie în acest titlu. Nu este dată de faptul că nu cred că acest sistem de operare are potențial, ci mai degrabă de maniera în care sunt realizate aceste studii. După ce am relatat ieri că, prin comparația a două perioade de câte trei luni, destul de dubios alese, platforma mobilă a celor de la Microsoft arată o creștere destul de importantă (raportată la un interval relativ mic) într-un studiu realizat de Cantar, astăzi avem o surpriză și mai mare.

Cei de la Canalys nu vor deloc să se lase mai prejos și ne aduc în atenție o creștere și mai importantă a acestui sistem de operare pentru device-uri mobile. În 2017!?!?! Da, și eu am rămas mut când am văzut această previziune. Ei bine, conform acestui studiu, în 2017, Windows Phone va avea o cotă de piață de 12,7 procente, mușcând serios din felia celor de la Apple, dar îmbucând o guriță și de la Android.

Încă odată, nu am nimic cu Windows Phone. Cred fără nici o umbră de îndoială, bazându-mă pe expertiza mai tehnică a lui Ionuț și pe forța financiară a companiei din Redmont, că acest sistem de operare va crește încet și își va îmbunătăți constant cota de piață. Dar nu pot să înțeleg aceste strădanii ale unor firme destul de respectabile din zona statistică, de a veni cu tot felul de artificii prin care să ne convingă cu cifre cusute cu ață albă, de acest trend crescător. Care, repet, este evident și firesc.

via Cnet

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep