HomeFeaturedFocusSugar S11 Blockchain Creation Edition, smartphone care functioneaza ca wallet pentru o...

Sugar S11 Blockchain Creation Edition, smartphone care functioneaza ca wallet pentru o criptomoneda

Mai mult chiar, minează cu scopul de a crește cantitatea de criptomonedă deținută de proprietarii săi. Moneda în sine este Ethereum Fog (ETF), un fork al mult mai popularei Ethereum (ETH). Se pare că se va încerca chiar echivalarea lor în viitor. Nu există detalii despre forța de minare a acestui smartphone, iar configurația mid-range nu pare a fi cea mai fericită alegere în această direcție. Însă s-a precizat că doar 10.000 de astfel de telefoane vor fi produse în primă fază.

Legat de partea hardware a Sugar S11 Blockchain Creation Edition, telefonul pare foarte apropiat de un ZTE nubia Z17s de dimensiune ceva mai mare. Este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 652 (procesor octa-core) și al unui display de 5,99 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli). Avem deci un aspect modern, cu ecran alungit, care ocupă aproape în totalitate suprafața frontală a dispozitivului.

Memoria RAM este de 4 GB, capacitatea internă de stocare este de 128 GB, iar acumulatorul are o capacitate de 3060 mAh. Pe spate avem un sistem dual camera cu un senzor de 16 megapixeli și unul de 8 megapixeli, în timp ce amatorii de selfie-uri se vor delecta cu un sistem dual camera cu un senzor de 20 de megapixeli și unul de 8 megapixeli.

Una peste alta, nu arată rău ca telefon. Prețul este de 620 dolari, cam mare. Și cred că este mare tocmai pentru că vinde mirajul acestei criptomonede. Momentan utilizează un argument de marketing care prinde la public. Să vedem însă ce va fi în viitor.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep