HomeFeaturedFocusLG expune la IFA gama completă de televizoare premium

LG expune la IFA gama completă de televizoare premium

LG CURVED OLED TV 55EA9800

La IFA 2012 în Berlin, majoritatea producătorilor au venit cu ceea ce au mai bun și mai nou pentru a impresiona publicul și presa. Astfel că este ocazia perfectă și pentru LG de a expune gama completă de televizoare avansate, cu design uimitor şi tehnologii inovatoare. Și când spunem gama completă, putem cu siguranță să includem și televizorul OLED CURBAT (Model 55EA9800), primul din lume de acest fel, dar și televizorul GALLERY OLED (Model 55EA8800), o versiune îmbunătăţită a televizorului de 84 inci ULTRA HD (Model 84LA9800) şi televizoarele ULTRA HD de 55 şi 65 inci mai accesibile din punctul de vedere al prețului.

“Credem că IFA 2013 este ocazia perfectă de a arată Europei şi întregii lumi cât de  implicaţi suntem în a fi lideri pe piaţa televizoarelor din viitoarea generaţie: a declarat Havis Kwon, preşedinte şi Ceo a companiei LG Home Entertainment. “ Este un motiv de mândrie că am reuşit să lansăm pe piaţă un televizor OLED CURBAT şi unul UL-TRA HD, înainte de competitorii de pe piaţă şi vom continuă să extindem şi să îmbunătăţim industria de top a tehnologiei televizoarelor.”

Despre OLED-ul curbat de la LG, am vorbit deja atunci când am arătat că este deja disponibil și în Europa. Acesta marchează începutul unei ere noi în home entertainment. Are o curbură de tip IMAX care garantează o experienţă deosebită de vizionare confortabilă şi, datorită tehnologiei WRGB OLED de la LG, modelul 55EA9800 are un raport de contrast cu negru mai intens şi alb mai luminos, în comparaţie cu un ecran RGB convenţional. Mai mult, ecranul oferă culori de o acurateţe incredibilă, indiferent de lumina ambientului sau unghiul de vizualizare.

Fiind extrem de subţire (4,3 mm – 0,17 inci) şi cântărind doar 17 kg, televizorul OLED CURBAT este pur şi simplu uimitor pentru vizionare. Design-ul deosebit şi modern al modelului 55EA9800 are un suport de cristal aproape transparent şi cu un aspect extrem de fluid. Boxele LG poziţionate în partea din faţă sunt discret integrate în suportul de cristal pentru a reda un sunet cu o fidelitate remarcabilă, de la sunete cu frecvenţă medie până la cele cu frecvenţă înaltă.

LG GALLERY OLED TV

De asemenea, expus în cadrul IFA în acest an este cel mai recent produs LG, televizorul OLED, inspirat din artă, de 55 inci, televizorul din GALERIA OLED. Acesta este   primul televizor OLED care poate fi montat pe perete şi ilustrează abilitatea companiei de a crea opţiuni diferenţiate şi bine concepute de home entertainment.

Cadrul televiziorului, extrem de elegant şi artistic, ascunde într-un mod foarte inteligent un puternic difuzor 2.2. Gallery Mode permite celor ce deţin acest produs să se bucure de imagini digitale de înalta rezoluţie ale unor picturi de referinţă şi ale fotografiilor personale, atunci când televizorul nu este în uz. Ca şi în cazul celorlalte televizoare  inovative OLED de la LG, 55EA8800 deţine tehnologia de imagine WRGB OLED, pentru culori vii şi realiste cu un unghi larg de vizualizare.

LG LA9800[20130905140518198]

Panoplia de arme cu care LG a atacat Berlinul anul acesta pe zona de TV este închisă de televizoarele UHD. După lansarea primului televizor din lume de 84 de inci şi a televizoarelor ULTRA HD de 55, respectiv 65 inci (Seriile LA9700), LG expune acum la IFA 2013 produse mult mai accesibile de 55, respectiv 65 inchi (Seriile LA9650) şi o versiune îmbunătăţită a televizorului ULTRA HD de 84 inci (84LA9800).

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep