HomeFeaturedFocusHTC se adâncește în bezna financiară

HTC se adâncește în bezna financiară

HTC HQ

Deși toată lumea aștepta ca odată cu HTC One și derivatele sale, compania producătoare să primească o gură mare de oxigen, se pare că aceasta întârzie. Din contră, lucrurile arată din ce în ce mai rău pentru cei care stau în spatele unuia dintre cele mai reușite aparate Android de pe piață.

Pentru prima dată după o lungă perioadă de timp, HTC înregistrează o pierdere. Și una destul de însemnată. Este vorba despre un minus de 101,2 milioane de dolari din venituri de 1,6 miliarde de dolari pentru trimestrul al treilea al anului. Se pare că taiwanezii au de gestionat o situație delicată, în care cheltuielile companiei sunt mult mai mari decât veniturile. Sper să găsească o modalitate prin care să gestioneze aceste pierderi într-un mod inteligent, nu în varianta clasică, contabilicească, aleasă de BlackBerry. Ar fi păcat să vedem HTC-ul în aceeași situație.

Cu atât mai mult cu cât au demnonstrat, nu odată, că știu să facă telefoane adevărate, pe care piața le-a primit foarte bine. Cel puțin la nivel declarativ, compania caută rezolvarea prin propriile resurse, anulând astfel zvonurile conform cărora ar fi de vânzare.

via Reuters

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep