HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J, cu J de la Japonia, apare în leak-uri

Samsung Galaxy J, cu J de la Japonia, apare în leak-uri

Din start vă spun, este vorba despre un smartphone dedicat special pieței din Japonia, care a apărut, mai devreme decât era cazul, “accidental”, bineînțeles, într-o broșură de-a operatorului nipon NTT DoCoMo. Motivul pentru care vi-l aduc totuși în atenție, este dat de faptul că Galaxy J este o combinație cel puțin interesantă între două modele mult mai populare.

Este vorba despre proaspăt lansatul Samsung Galaxy Note 3, de la care fratele asiatic împrumută cei 3 GB de memorie RAM sau procesorul Snapdragon 800 SoC, cu Samsung Galaxy S4 are în comun ecranul de 5 inchi și rezoluție 1080p. Și vine și cu elementele sale de originalitate. Pe lângă blizblizurile specifice pieței din Japonia încorporate, vine și cu o palețică de culori indedite, din care nu lipsesc Coral Pink sau Lapis Blue.

Samsung-Galaxy-J-colors

Speculațiile dau 10 Octombrie ca dată oficială de anunțare a acestui terminal, la evenimentul organizat de operatorul japonez.

Via Engadget

2 COMENTARII

  1. Cand vor incepe sa faca si acumulatori performanti?
    Telefoane cu camere video-foto cu milioane de pixeli, ecrane cu milioane de culori au tot facut, ar fi timpul sa puna si acumulatori seriosi.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep