HomeFeaturedFocusDomnilor, luati-va posetele! Hisense X1, smartphone de 6,8 inchi

Domnilor, luati-va posetele! Hisense X1, smartphone de 6,8 inchi

S-ar putea să fim martorii unui val de schimbări în vestimentatia masculină și accesoriile adiacente. Declanșat de zona de device-uri controversat numite phablet-uri. Nu de alta, dar eu unul nu văd cum, în situația mea actuală, aș putea purta după mine un smartphone de 6,8 inchi. Nu folosesc borsetă, poșetă, rucsac, sau orice altceva de genul acesta. Dar dacă lucrurile vor merge în aceeași direcție, n-o să mai am încotro. Nu m-am împăcat eu cu Samsung Galaxy Note 3, care este sensibil mai mic.

Producătorul care s-a gândit la această dimensiune pentru display este Hisense. Iar modelul de telefon este X1. Programat să debuteze în China și mai apoi în Statele Unite, pare a avea intenții curajoase din punct de vedere comercial. Și nu numai, pentru că singurul lucru care ar putea să îi fie reproșat, în ceea ce privește specificațiile tehnice, este… dimensiunea.

Păi, spuneți voi ce ați putea să mai cereți de la un telefon care vine cu display 1080p, cameră de 13 megapixeli, procesor Snapdragon 800, o memorie RAM de 2 GB sau Android 4.4 KitKat. Nici măcar acumulatorul de 3900 de mAh nu e dezamăgitor. OK, pretențioșii s-ar putea lega, pe bună dreptate, de faptul că nu are LTE!

Aș putea să îi reprtoșez, totuși, că nu are preț. Sunt destul de curios cât va costa, pentru că pe lângă dimensiune, prețul va avea un rol decisiv în succesul acestui device.

via Androidandme

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep