HomeFeaturedFocusUn smartphone, un joc de cuvinte si un paradox: LG Optimus L1...

Un smartphone, un joc de cuvinte si un paradox: LG Optimus L1 II Tri

Spuneți și voi repede: “L1 II Tri, L1 II Tri”! Nu-i așa că e puțin bizar? Mai rămâne să spunem “La perete stai”! Interesantă denumirea pentru acest nou smartphone al coreenilor de la LG. Și uite așa, după ce am descoperit jocul de cuvinte, avem și telefonul care ni l-a propus. Este vorba despre Optimus L1 II Tri, un entry-level dacă e să judecăm după specificațiile tehnice afișate.

Doar display-ul de 3 inchi și 240 x 320 pixeli rezoluție ne confirmă statutul de low-cost al acestui smartphone, pe care cei 512 MB de memorie RAM, camera de 2 megapixeli sau procesorul single-core de 1 GHz îl confirmă. Iar prețul de aproximativ 120 de dolari este dovada vie a acestui lucru. Care ne duce cu gândul la paradoxul invocat în titlu.

Caracterstica de bază a lui “one-two-three” este dată de modulul triSIM pe care îl conține. Da, ați citit bine, suportă trei SIM-uri. Nu este prima tentativă a LG în această zonă. Și totuși, cine își permite trei SIM-uri, nu își permite și un telefon mai scump? Numai mie mi se pare ciudat ca o persoană să aibă trei numere de telefon dar să se uite la prețul aparatului?

E drept, există totuși o explicație și aici, LG Optimus L1 II Tri este adresat pieței din Brazilia, acolo unde va veni în trei culori. Alb, negru și roz. Aș mai comenta puțin și legat de asocierea dintre Brazilia și această paletă coloristică, dar prefer să mă opresc.

via Phone Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep