HomeFeaturedFocusLG deschide lista numelor mari care produc smartphone-uri tri-SIM

LG deschide lista numelor mari care produc smartphone-uri tri-SIM

goophone battery

Listă pe care se găsea deja un nume pe care l-am mai întâlnit. Și anume Goophone, care este mai cunoscut pentru clonarea unor modele celebre de smartphone, dar care și-a propus să iasă din în evidență și prin ce inovație. Astfel, grație chipsetului Triple-SIM de la Mediatek, cei de la Goophone se pare că au reușit să aducă pe piață primul smartphone tri SIM, în persoana lui GooPhone X1+.

Și dacă pentru majoritatea dintre noi, acest lucru nu ar părea demn de luat în calcul ci l-am vedea mai degrabă apanajul unor producători obscuri pentru niște piețe gen India sau China, iată că cei de la LG vin să completeze această listă cu un nou model, o variantă a lui LG Optimus L4 II.

lg-optimus-l4-ii

Chiar dacă din punctul de vedere al caracteristicilor tehnice nici unul dintre cele două telefoane nu va străluci, situându-se mai degrabă la limita dintre middle și low-budget, posibilitatea de a manevra simultan trei cartele SIM este principalul argument de vânzare al acestor aparate. Va fi interesant de văzut cât de mult succes vor avea. Chiar sunt curios, câți dintre voi aveți nevoie de un astfel de smartphone care să poată susține trei numere de telefon?

Via TechKiddy

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep