HomeFeaturedFocusDispare numele de Nokia din piata de smartphone?

Dispare numele de Nokia din piata de smartphone?

Odată cu trecerea ultimului hop în calea finalizării tranzacţiei prin care Microsoft a preluat divizia de mobile a Nokia, hop reprezentat de acceptul instituţiilor din China, s-a dat liber la speculaţii despre viitorul numelui Nokia în industria device-urilor mobile. Va păstra Microsoft acest nume consacrat sau va folosi celebritatea lui pentru a ridica propriul brand în zona de telefonie şi tablete?

Adepţii celei de-a doua variante vor avea, cel mai probabil şi un argument pentru a-şi susţine teoria. Se pare că denumirea companiei din Finlanda se va schimba. Sursa acestui zvon este un mail pe care compania l-a trimis către toţi furnizorii:

„Please note that upon the close of the transaction between Microsoft and Nokia, the name of Nokia Corporation/Nokia Oyj will change to Microsoft Mobile Oy. Microsoft Mobile Oy is the legal entity name that should be used for VAT IDs and for the issuance of invoices.”

Acțiunea se petrece după ce și utilizatorii au fost informați că datele lor personale vor trece la noua companie.

Cu menţiunea că Oy este un fel de SRL de pe la noi, cred că această manevră poate fi doar un prim pas, unul prin care Microsoft să testeze şi reacţia publicului în ceea ce priveşte o posibilă schimbare de denumire a produselor Nokia. Până una alta, deşi mai sunt câteva zile din aprilie, Microsoft crede că tranzacţia se va finaliza luna aceasta. Atunci vom vedea ce se va întâmpla şi cu numele.

via WMPoweruser

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep