HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Band 4 anuntata oficial, bratara de fitness completa la doar...

Xiaomi Mi Band 4 anuntata oficial, bratara de fitness completa la doar 24 de dolari

Xiaomi Mi Band 4

Chiar dacă este prețul valabil pentru țara natală, China, acesta este marele argument pentru Xiaomi Mi Band 4. Adăugați taxele și tot obțineți un preț foarte atractiv (marcă înregistrată Xiaomi) pentru un produs complet, așa cum spuneam în titlu. Și prin complet înțelegem cu toate funcțiile esențiale pentru o brățară de fitness.

Avem senzor pentr măsurarea pulsului, rezistență la apă (cu tot cu monitorizarea înotului și recunoașterea stilului practicat) până la 50 de metri adâncime, monitorizarea somnului, o autonomie de până la 20 de zile, aproximativ 75 de modele de fețe și 8 variante de curea (totul pentru a răspunde cât mai exact preferințelor utilizatorului).

Xiaomi Mi Band 4

Adăugați prezența unui microfon pentru a înregistra comenzi vocale pentru asistentul virtual Xiao AI. Apare astfel posibilitatea controlării echipamentelor inteligente IoT prin comenzi vocale transmise către Xiaomi Mi Band 4.

Versiunea mai scumpă (există trei variante de Mi Band 4 în funcție de preț) are inclusiv conectivitate NFC. Ajută la conectarea mai rapidă cu telefonul, la autorizarea plăților direct cu brățara. Și oportunitățile devin tot mai variate.

Xiaomi Mi Band 4

Din punct de vedere hardware, trebuie să amintim ecranul AMOLED de 0,95 inchi și rezoluție 120 x 240 pixeli, protejat cu sticlă rezistentă 2.5D.

Prețurile pentru Xiaomi Mi Band 4 pornesc de la aproximativ 25 de dolari pentru varianta standard, trec pe la 33 dolari pentru versiunea cu NFC și ajung până la aproximativ 50 de dolari pentru o versiune personalizată (curea plus interfață) Avengers Edition, tot cu conexiune NFC. Sună extrem de bine aceste prețuri și cred că produsul va putea fi accesat inclusiv din România.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep