HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Alpha anuntat oficial

Samsung Galaxy Alpha anuntat oficial

Mult leak-uitul model Alpha din seria Galaxy a fost anunțat oficial de către producătorul coreean. Oferă o combinație de caracteristici tehnice care pe mine nu m-au lămurit dacă este un adevărat mascul alfa (poate mă acuză The Verge de discriminare sexuală) al grupului Galaxy sau încă se luptă pentru supremație cu Samsung Galaxy S5. Materialele producătorului pun accentul pe metalul din construcția telefonului (JUST ALPHA. Style. Slim, Metal), arătând clar că Samsung se luptă cu deficitul pe care îl are în fața lui HTC. Totuși, la Galaxy Alpha avem doar o ramă metalică și un spate din plasticul devenit tradițional.

Din punct de vedere tehnic, așa cum v-am spus, specificațiile par ușor amestecate. Un chipste octa-coreExynos 5 Octa 5430 (patru nuclee de 1,8 GHz și patru de 1,3 GHz) și o memorie RAM de 2 GB se ascund în spatele unui display de 4,7 inchi și 720p și sunt susținute de un acumulator de 1860 mAh. Par ușor dezechilibrate! Mai avem o stocare internă de 32 de GB, camere de 12 și de 2,1 megapixeli, un Android 4.4.4 și câteva funcții specifice Samsung (Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner, Private Mode sau conectivitatea cu Samsung Gear Fit, Gear Live și Gear 2.), completează peisajul care descrie acest nou terminal.

GALAXY ALPHA_KV_1

Peisaj în care, ca de atâtea ori, grăitor va fi prețul. Deocamdată nu se știe decât că Galaxy Alpha va fi disponibil la începutul lunii septembrie în culorile-metaforă Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver și Scuba Blue. Samsung a arătat deopotrivă că știe să impună un telefon prin preț sau să supra-evalueze anumite terminale. Cred că deocamdată Alpha nu este un alfa adevărat. Se poate impune prin “forța” prețului, dar trebuie să stea mereu cu ochii la spate. Undeva acolo, un monstru numit Note 4 își așteaptă porția de supremație.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep