HomeFeaturedFocusPhilips promoveaza inedit un nou aparat de barbierit: te provoaca la o...

Philips promoveaza inedit un nou aparat de barbierit: te provoaca la o calatorie in spatiu

Philips_Provocarea_spatiului

Nu prea are legătură cu IT-ul, poate doar tangențial, dar cred că merită să știți că Philips lansează și în România aparatul de bărbierit din seria 9000 ale cărui caracteristici au fost testate în cele mai neobișnuite condiții, inclusiv în gravitație 0.

Știm că bărbații vor să aibă la dispoziția lor cea mai avansată tehnologie în fiecare aspect al vieții, iar noi am luat foarte în serios acest lucru”, explică Jack van Strien, CEO al diviziei Personal Care Philips. Am dus inovația la nivelul următor în timpul procesului de dezvoltare a aparatului de bărbierit Philips seria 9000 și am lucrat cu partenerul nostru XCOR Space Expeditions pentru a testa această tehnologie într-un mediu cu gravitație zero. Datorită celor mai noi progrese tehnologice, bărbații pot experimenta acum un bărbierit perfect oriunde, care lasă pielea să se simtă și să arate excelent.”

Ce e interesant este că Philips lansează o provocare: vrei să pleci în spațiu? Dacă da, atunci poți participa la concursul online disponibil și în România.

În România, marele premiu va fi oferit unui singur participant la concursul care se va desfășura pe web site-ul dedicat www.philips.ro/provocareaspatiului, în perioada 20 noiembrie – 31 decembrie 2014. Participanții trebuie sa răspundă la întrebarea: “Tu ce ai vrea sa faci în spațiu?”

Cum vă sună?

Philips_Shavers-9000

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep