HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A8 vine sa completeze seria

Samsung Galaxy A8 vine sa completeze seria

Se pare că un nou terminal al familiei Galaxy A de la Samsung este pe cale să își facă apariția, chiar dacă informațiile despre el nu sunt de natură oficială, ci doar speculații și leak-uri, însă unele destul de riguroase. Încă odată o spun, mi-e greu să cred că fără un ochi închis din partea producătorilor (asta ca să fiu blând) ar fi posibilă o asemenea scurgere de informații înspre presă. Revenind însă la Samsung Galaxy A8, sunt destule informații interesante despre el, astfel că, păstrând o rezervă de rigoare, putem să le considerăm apropiate de realitate.

8-ul din denumire îl obligă pe Galaxy A8 (SM-A800F) la niște specificații mai răsărite decât ale predecesorilor lui din familia A. Așa că un display de 5,7 inchi 5,5 inchi după ultimele informații și 1080p, un chipset Qualcomm Snapdragon 615 cu procesor octa-core de 1,4 GHz, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB, camere foto de 16 megapixeli (cea principală) și respectiv de 5 megapixeli pentru cea secundară, conectivitate LTE un acumulator de 3050 mAh și un Android 5.0 Lollipop ar putea să nu pară suficiente. Așa că putem adăuga o grosime de doar 5,9 milimetri, care cred că va arăta bine în combinația cu cadrul metalic specific seriei și un senzor de amprentă digitală și deja lucrurile arată ceva mai bine. Astfel că Samsung ar trebui să obșină cu Galaxy A8 o mai pună poziționare pe segmentul mid-range.

Se mai zvonește că telefonul va fi lansat destul de curând în piețe din Asia, dar și din Europa. Aici deja începe să sune interesant și pentru noi.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep