HomeFeaturedFocusDiamond Plus, ecran mai mare de la Archos

Diamond Plus, ecran mai mare de la Archos

Așa cum numele îl trădează (și trădează și o lipsă de inventivitate din partea producătorilor de smartphone), este vorba despre o variație a lui Archos Diamond S, anunțat cu o săptămână în urmă, alături de Archos 50 Cesium, unul dintre primele terminale cu Windows 10. Cu Diamond Plus, Archos duce ecranul la 5,5 inchi, pentru cei care merg pe dimensiuni ceva mai mari ale terminalelor. Surprinde anunțul oficial care precede la mustață IFA-ul, probabil că treminalul se va afișa alături de frații săi cu ocazia acestui eveniment.

Pe lângă display-ul de 5,5 inchi căruia îi crește și rezoluția, la 1080 x 1920 pixeli, telefonul mai plusează, cum era normal, la capitolul baterie. Acumulatorul este acum de 2850 mAh, la limită aș spune eu, pentru o autonomie decentă. Restul specificațiilor se păstrează identic. Același chipset MediaTek MT6753 cu procesor octa-core de 1,5 GHz, aceleași memorii de 2 GB (RAM) și de 16 GB pentru stocare internă, același cuplu de camere foto de 16 și de 8 megapixeli și același Android 5.1 Lollipop.

Prețul dat de producător pentru Europa este de 229 euro. Aș spune că este destul de cinstit și cu această ocazie îmi aduc aminte de promisiunile aproape antice pe care le făcea AROBS cum că va aduce Archos în România. Nu prea s-a întâmplat nimic în această direcție.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep