HomeFeaturedFocusMicrosoft Lumia 650 cu Windows 10 Mobile e disponibil oficial si in...

Microsoft Lumia 650 cu Windows 10 Mobile e disponibil oficial si in Romania

Lumia 650

De astăzi este disponibil și în România smartphone-ul Microsoft Lumia 650 cu Windows 10 Mobile, un aparat dedicat zonei medii, dotat cu o carcasă de aluminiu anodizat de înaltă calitate, cu un finisaj elegant și o grosime de doar 6,9 mm grosime. Beneficiază de un display OLED HD de 5 inchi , un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 212,  1 GB RAM și 16 GB pentru stocare, cameră de 8 MP cu autofocus și LED Flash.

Lumia 650 este un dispozitiv creat cu atenție la detalii şi cu scopul de a oferi o experienţă Windows 10 unitară şi familiară”, a declarat Oana Terteleac, Windows Business Group Lead, Microsoft. “În plus față de designul atractiv şi preţul accesibil, Lumia 650 aduce tot ce e mai bun în materie de productivitate Microsoft.

Lumia 650 vine să înlocuiască Lumia 640, lansat anul trecut. Mulți spun despre el că ar fi ultimul smartphone Lumia făcut de Microsoft, el deschizând calea către mult așteptatul Surface Phone.

Deocamdată nu l-am văzut în oferta Orange sau Vodafone și nici nu avem niște prețuri recomandate. Pe amazon.de este undeva la 220 EUR, deci mă aștept la un preț similar și în România.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep