HomeFeaturedFocusPolitia din New York se echipeaza cu 36000 de aparate Windows 10...

Politia din New York se echipeaza cu 36000 de aparate Windows 10 Mobile

police

Într-un context în care din punct de vedere hardware se pare că platforma Windows 10 Mobile este lăsată de Microsoft în mâinile partenerilor (HP, Acer) aflăm că poliția din New York, despre care se spune că este una dintre cele mai avansate din SUA în ceea ce înseamnă adopția tehnologiei pentru lupta împotriva crimelor, își ia drept smartphone-uri aparate Windows 10 Mobile cu bază Lumia.

În momentul de față au deja vreo 5500 de bucăți, în majoritate Lumia 830 și Lumia 640 XL, pe care le folosesc pentru a putea comunica mai repede și a rezolva mai rapid crimele. Iar conform statisticilor interne se pare că viteza de răspuns a crescut cu 12% după introducerea smartphone-urilor.

phone2

Motivul pentru care departamentul de poliție din New York a ales platforma Windows 10 Mobile și hardware-ul Lumia nu e deloc o întâmplare, este rezultatul unei analize în care Windows Mobile a ieșit în fața Android și iOS în ceea ce înseamnă performanța, ușurința în utilizare și cel mai important, securitatea – după cum probabil știți, nicio persoană care e cât de cât interesată de securitatea informațiilor cu care lucrează nu folosește Android.

În urma dotării cu smartphone-uri polițiștii din New York vor putea să comunice mai ușor și să interacționeze cu sistemele de monitorizare (inclusiv camerele instalate în New York) prin intermediul unor aplicații create special pentru platforma Windows 10 Mobile.

Nu mă surprinde o astfel de decizie – de mai multe ori v-am spus că din punct de vedere al securității Windows 10 Mobile stă mai bine ca Android sau iOS, având o arhitectură gândită mai bine.

via cnet

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep