HomeFeaturedFocusLeak: ar putea fi asta Surface Phone?

Leak: ar putea fi asta Surface Phone?

Au fost multe zvonuri și supoziții legate de presupusul Surface Phone pe care fanii Windows 10 Mobile (Phone) încă îl mai așteaptă, dar nimic concret. Cu toate astea ideea de Surface Phone rămâne încă vie în sufletul celor mai înfocați fani și asta duce și la apariția în continuare a speculațiilor și a unor posibile imagini care să înfățișeze produsul.

De curând am văzut un set nou de imagini, destul de apropiate de ceea ce am tot văzut ca fiind un presupuse schițe de Surface Phone, venite tocmai din … China. Păi de unde altundeva?

Surface-Phone-leak-2

Randările sunt destul de bine făcute și prezintă (din nou!) un smartphone Surface Phone, care împrumută mai toate elementele de design ale tabletei Surface Pro, plus o cameră foto similară cu cea de pe Lumia 950 XL. S-ar zice că avem un smartphone cu display de 5.8 inci cu rezoluție 2K, care arată interesant.

Nu al putea spune însă dacă și destul de atractiv pentru cei care ar trebui să îl folosească – pus lângă un S7 edge, un HTC 10 sau un iPhone 7, arată în mod cert diferit, nu neapărat mai bine.

Din poze ar trebui să înțelegem și că lentila camerei este Carl Zeiss Vario-Tessar, iar branding-ul Surface de pe laterale să ne ducă cu gândul că avem un prototip Surfce Phone.

Tot conform leak-ului, acest Surface Phone ar veni cu Quick Charge 4.0 și USB Type-C.

Surface-Phone-leak-3

Până acum se zvonea că Surface Phone ar veni cu display de 5.5 inci și rezoluție 2560 x 1440 pixeli, un cipset Qualcomm Snapdragon 835, 6 Gb RAM, tocmai potriviți pentru folosirea aplicațiilor x86 via emulatorul despre care am văzut că ar fi pregătit să vină în 2017 pe Windows 10 Mobile Creators Update.

E posibil să fie așa? Da, șanse sunt destul de mari. Satya Nadella a tot vorbit despre un altfel de dispozitiv mobil pe platforma Windows 10 Mobile, Microsoft tocmai are un nou parteneriat cu Qualcomm iar anunțul de la WinHEC legat de rularea aplicațiilor x86 pe ARM e cea mai bună dovadă.

Luând în calcul faptul că ultimele lansări hardware din gama Surface a Microsoft s-au ținut secret până în ultimul moment – și asta a fost o chestie foarte faină, mi se pare cam ciudat să vedem de pe acum Surface Phone, tocmai acel secret pe care Microsoft trebuie să îl păstreze acum cel mai bine.

CES 2017 e aproape și ar fi un moment interesant ca Microsoft să arate detalii noi despre soluția care va face posibilă rularea aplicațiilor x86 pe Windows 10 Mobile cu ARM.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep