HomeFeaturedFocusHuawei Enjoy 8 trece pe la TENAA si isi dezvaluie configuratia

Huawei Enjoy 8 trece pe la TENAA si isi dezvaluie configuratia

Ca de atâtea ori, orice vizită pe care un dispozitiv mobil o face pe la TENAA pentru a fi certificat în vederea vânzării pe piața din China se lasă cu câteva urmări. Specificațiile tehnice ale produsului sunt expuse fără prea mari secrete și apar de obicei și celebrele fotografii pe fundal albastru deschis. În plus, această certificare este semn clar că terminalul este aproape de forma finală și că nu mai este mult până la apariția oficială.

Acestea fiind spuse, să ne întoarcem atenția către Huawei Enjoy 8, care va avea un aspect modern, alungit, cu margini foarte înguste ale ecranului, fiind construit în jurul unui ecran de 6 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli) și este echipat cu un chipset cu procesor octa-core de 1,4 GHz. La nivel de memorii vor exista două variante, una cu 3 GB memorie RAM și stocare de 32 GB și una cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă.

Pe spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 20 megapixeli și unul de 13 megapixeli, camera foto frontală este de 8 megapixeli, acumulatorul are o capacitate de 2900 mAh, iar senzorul pentru citirea amprentei digitale este plasat pe spatele telefonului.

Cam acestea sunt detaliile tehnice, eu zic că nu arată rău. Rămâne să vedem, în momentul anunțului oficial, care vor fi informațiile comerciale. Prețul și disponibilitatea sunt esențiale pentru succesul acestui smartphone.

via Playfuldroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep