HomeFeaturedFocusLock Screen BETA for Windows Phone 8.1

Lock Screen BETA for Windows Phone 8.1

wp_ss_20140726_0005wp_ss_20140726_0003

După multe săptămâni de la primul preview și multe leak-uri contradictorii a venit în sfârșit varianta BETA pentru Lock Screen, o aplicație de Windows Phone 8.1 care aduce un pic de dinamică pentru lock screen. Microsoft ne anunță că prin Lock Screen se poate în sfârșit personaliza complet ecranul lock screen de pe Windows Phone.

Poate ar trebui să se uite puțin pe platforma Android și pe urmă să declare asta. Lock Screen duce puțin mai departe ideea deja existentă pe lock screen-ul Windows Phone 8.1, adică cea de schimbare dinamică a wallpaper-ului – fie că e vorba de imaginile aduse de pe Bing.com, fie că sunt extrase de pe Facebook – oferind acum mai multe modalități prin care să fie afișat ceasul, data curentă și elementele din calendar.

Ce veți obține în plus față de lock screen-ul standard este un mod interesant de orientare și afișare a ceasului. Există șase șabloane predefinite (le vedeți in imaginea de mai sus) din care utilizatorul poate selecta unul. Dacă vrea să primească în continuare imagini de fundal de pe Bing.com, poate să facă și asta. Altfel, va selecta manual imaginea (sau imaginile) ce vor fi afișate și perioada la care ele vor fi schimbate.

wp_ss_20140726_0001wp_ss_20140726_0002

Live Lock Screen a fost deja amintit de către Joe Belfiore la conferința BUILD 2014 din luna aprilie, la vremea respectivă părând o componentă Windows Phone 8.1

belfiore at build lock screen

Dintre utilizatorii entuziaști ce au instalat deja Live Lock Screen BETA, câțiva au experimentat probleme și lag la deblocarea. Țineți cont de asta dacă vreți să instalați- eu l-am pus pe Lumia 1520 și nu am observat (încă) niciun fel de problemaă.

Live Lock Screen BETA e încă în stadiul de test. Cine e interesat poate să descarce gratuit aplicația din Windows Phone Store urmând link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep