HomeFeaturedFocusApple conduce detașat la vânzările de tablete

Apple conduce detașat la vânzările de tablete

ipadback

Lupta dintre Samsung și Apple pare destul de echilibrată. Dacă Samsung conduce la vânzările de telefoane, Apple nu se lasă mai prejos și deține supremația în ceea ce privește vânzările de tablete, conform unui studiu al celor de la IDC.

iPad domină categoric piața de tablete, în ciuda faptului că a mai pierdut cotă de piață în comparație cu anul anterior, Samsung este în poziția secundă, iar Amazon, Asus și Barnes & Noble își fac loc în top cinci.

Pe lângă evoluțiile acestor jucători, este foarte impresionantă creșterea globală pe care au înregistrat-o vânzările de tablete, nu mai puți de 75 de procente în comparație cu anul trecut. De asemenea, trebuie remarcate creșterile cotelor de piață ale Samsung și Asus, în condițiile în care restul jucătorilor din top cinci au cam pierdut teren.

idc_tablet

3 COMENTARII

  1. Hmm…. sa aruncam cinstiti o privire chiar mai departe de tablete. Sa vedem un pic, daca am tableta oare mai pot face si altceva cu ea? Intru intr-un magazin de electronice si ce vad? Systeme de sunet cu conexiune special pt device apple, aparatura sport la care poti conecta ce? Un iPad. Invelitori cu tastatura pentru iPad. Amuzant era chiar cautam o protectie decenta pentru un Nexus 7. Erau 4-5 protectii pentru diverse tablete.. si numai vreo 10 special pentru iPad. Prin urmare.. au luat un start.. tertze entitati ajuta la acest start, pentru ca si ei vor sa vanda pe langa marfa altuia.
    Uite asa..sa zicem ca vrei sa renunti la iPad .. si ajungi sa nu o poti face pentru ca…. ??? Ei bine.. renunti la prea multe. 🙂
    Desi nu sunt un fan iPad, recunosc meritul celor de la Apple de a fi reusit si de a-si pastra o galagie de timp de aici incolo produsul.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep