HomeFeaturedFocusNokia Lumia 920 are jailbreak conform declaratiilor unor chinezi

Nokia Lumia 920 are jailbreak conform declaratiilor unor chinezi

image

O companie chineză (Silenstd) pretinde că ar fi găsit o modalitate prin care să deblocheze Windows Phone 8 de pe Nokia Lumia 920. Își susțin afirmația cu materialul video de mai jos. Ca și în cazul iOS, posibilitatea de a avea jailbreak pe un smartphone înseamnă că se deschid oportunități interesante entuziaștilor ce doresc să aducă modificări sistemului de operare și aplicații ce altfel nu ar fi ajuns oficial în Store.

Hack-ul folosit de POANDSOUL pe Lumia 920 funcționează pe portul microUSB, și e complet software, fără să implice modificări ale hardware-ului. Deocamdată nu se știu mai multe despre procedeu, ceea ce cunoaștem sunt informațiile ce reies din filmul postat pe YouTube în care se văd modificări legate de setări și ecranul home pe trei coloane.

Dacă vă aduceți aminte, pe Windows Mobile posibilitatea de jailbreak și creare de ROM-uri custom a fost motivul principal pentru care unii achiziționau aparatele cu sistemul de operare mobil de la Microsoft. Pe vremea când aveam HTC Diamond și HTC HD2 am testat nenumărate ROM-uri custom, mult mai bune decât originalul.

De asta mi-ar părea bine ca actualul jailbreak să fie real și să funcționeze cum trebuie.

via wmpowerusers

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep