HomeFeaturedFocusVideo: Android Wear in actiune inainte de lansarea oficiala de la Google...

Video: Android Wear in actiune inainte de lansarea oficiala de la Google I/O

image

Timothy Jordan ne prezintă pe Google Developer un material video de peste 5 minute în care ne explică mai pe larg conceptul de Google Wear, setul de API-uri prin care se va face integrarea dintre telefoane/tabletă cu celelalte device-uri inteligente – deocamdată vorbim despre cele două ceasuri inteligente (LG și Motorola) pe care le așteptăm luna următoare.

Ce contează în primul rând la un wearable device este experiența de folosire. Nu poți folosi același tip de notificare pe care o ai pe telefon și pe un smartwatch, aici sunt de acord cu Tim. Folosind vibrații sau sunete, notificările sunt generate și pe ceas (sau ce o mai apărea între timp). Google oferă în Wear mai multe tipuri de notificări: Stacks pentru email-uri, Pages pentru alte tipuri de notificări, Replies etc.

Tot din materialul video aflăm și mai multe despre integrarea funcțiilor de recunoaștere vocală – ceva în genul celor actuale din Google Glass. În teorie lucrurile stau bine, rămâne să vedem și cum funcționează aparatele wearable ce vor folosi Google Wear.

Urmăriți materialul video de mai jos ca să aveți o imagine mai clară:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep