HomeFeaturedFocusHTC One M9 versus Samsung Galaxy S6, duelul zvonurilor

HTC One M9 versus Samsung Galaxy S6, duelul zvonurilor

Mai este cale lungă până vor vedea lumina zilei cele două flagship-uri de la cei doi giganți care luptă la vârful topului Androidelor, însă duelul a început deja. Momentan, el se desfășoară la nivel de specificații zvonite, acolo unde morișca bârfelor a început să lucreze. Partea interesantă este că aceste zvonuri cresc și mai mult spectaculozitatea luptei la care vom asista. Și asta pentru că există o grămadă de asemănări între telefoane.

Pornind de la chipsetul care este dat pentru Galaxy S6 ca fiind un Snapdragon 810, iar pentru One M9 fie Snapdragon 805, fie Snapdragon 810 (cred că va rămâne în picioare a doua variantă) și până la rezoluția QHD a ecranelor celor două terminale, asemănările sunt multe și, dacă zvonurile se vor confirma, vor face lupta mai spectaculoasă. La nivel de alte specificații, One M9 se zvonește că va avea o memorie RAM de 3 GB, o cameră de 16 megapixeli, cel mai probabil și un sistem de sunet care va purta amprenta Bose (pentru că Beats este acum în altă poveste). Iar ecranul său va fi de 5,5 inchi, chestie care pe mine personal mă cam sperie. 5 inchi mi se pare dimensiunea potrivită. Iar versiunile mini ale telefoanelor de top, știm toți că nu umblă numai la dimensiune, ci taie destul de adânc și în specificații.

Galaxy S6 va merge cu o cameră de 16 sau de 20 de megapixeli, una frontală de 5 megapixeli și o stocare internă de cel puțin 32 de GB. Atenție încă odată, sunt doar zvonuri!

Încusiv ca și variante “speciale”, cele două merg umăr la umăr. Dacă despre One M9 se spune că va avea și o versiune Prime, care, cel mai probabil va propune un display de dimensiuni mai mari, se pare că și Galaxy S6 va veni cu o variantă Edge, care va aduce ecranul lateral și la o dimensiune mai acceptabilă.

Eu deja sunt plin de interes pentru această luptă viitoare. Asta așa, ca să găsim o utilitate și zvonurilor ăstea care ne invadează aproape permanent. Deși marele lor rol este unul de instrument de marketing și de early-tester pentru opinia pieței.

via PhoneArena, GSM Arena

1 COMENTARIU

  1. Tot m-am ascuns de avalansa de terminale android insa htc-ul devine tot mai interesant. E interesanta lupta pe partea audio. Cu beats erau top of art sa vedem dc bose vor încheia un parteneriat si daca sunetul va fi cel Putin egal. Beats poate nu creaza cele mai performante casti , dar nici bose nu exceleaza la capitolul castilor audio pe sunet vorbind. Beats au lăsat o moștenire grea si sper sa se achite la fel de bine si Bose

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep