HomeFeaturedFocusNu-i de gluma cu subtirimea!

Nu-i de gluma cu subtirimea!

E vorba despre telefoane smart și în mod intenționat folosim termenul de ”subțirime”. Nu de alta, dar ”grosimea” vă dă apă la moară să porniți irnoniile. Nu reușesc să înțeleg musai toată această goană nebună pe care producătorii (noroc că cei asiatici mai puțin cunoscuți) au declanșat-o pentru a deține titlul de cel mai subțire smartphone din lume. Nu de alta, dar de la un nivel încolo eu o văd mai degrabă ca pe un dezavantaj decât ca pe un mare beneficiu pentru utilizator. Personal, m-aș simți tare inconfortabil cu un astfel de smartphone, pe care mi-ar fi frică să nu îl îndoi. Probabil că este o chestie de marketing, mai mult decât un cârlig pentru a atrage consumatori mai mulți.

Gionee, cel care a pornit această nebunie acum vreun an de zile cu Elife S5.1 și care între timp a fost detronat de Oppo R5, apoi de Vivo X5 Max și recent de Coolpad Ivvi K1 Mini, pare a nu se împăca ușor cu această situația. Așa că anunță un nou terminal ultra slim, pentru MWC-ul din martie din Barcelona. Fără prea multe detalii despre acest telefon, de fapt fără detalii absolut deloc, este interesantă totuși poziția unui oficial Gionee în legătură cu această evoluție nefirească a telefoanelor înspre grosimi din ce în ce mai mici:

“The race to make the slimmest smartphone was getting out of hand. Going so slim is actually not benefiting user experience without the performance to back it up.”

Afirmația îi aparține lui Oliver Sha, head of global marketing la Gionee, lucru care mă determină să cred că noul telefon nu va reuși să se înscăuneze ca cel mai subțire smartphone din lume ndar că, probabil, va propune niște specificații de top. Vom vedea.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep