HomeFeaturedFocusInformatii oficiale despre Oppo R7

Informatii oficiale despre Oppo R7

S-a vorbit foarte mult despre acest terminal în ultima vreme, la modul neoficial. Suficient de mult încât să îi determine, probabil, pe chinezii de la Oppo să mai risipească puțin din misterul care plana asupra lui R7, astfel încât s-au decis să vină cu câteva informații de natură tehnică și cu fotografii cât se poate de oficiale. Din care, spre nefericirea speculanților de senzațional, nu reiese sub nicio formă vreun ecran curbat a la Galaxy S6 edge. Sper ca dezamăgirea să nu fie foarte mare, vine un BlackBerry cu ecran curbat, pe ăla l-a văzut prea multă lume ca să nu fie adevărat.

oppo-r7-2

Dacă din punct de vedere fizic, fotografiile de presă elucidează orice nelămurire (și trebuie să admitem că telefonul arată interesant) și ne permit chiar să marșăm pe ideea că vom avea un terminal subțire, este, până la urmă, specialitatea Oppo, din perspectiva tehnică informațiile oficiale sunt ceva mai sărace. Singura certitudine este prezența tehnologiei de încărcare rapidă proprietară Oppo VOOC fast-charging.

oppo-r7-1

Se pot naște și alte speculații, camera pare cam mică pentru 20,7 megapixeli, dar îi lăsăm pe alții să se hazardeze în această zonă. Noi ne focusăm pe fotografiile oficiale și pe un comentariu genial al unui cititor de GSM Arena despre aspectul lui Oppo R7:

If Iphone 6 had 2 husbands… Galaxy S6 and Xperia Z3, this is what their hybrid child would have looked like.

Parcă nu e foarte departe de adevăr.

Via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep