HomeFeaturedFocusRevine boala flash-sale. Pacientul de astazi: ZTE

Revine boala flash-sale. Pacientul de astazi: ZTE

După ce a făcut ravagii în cazul pacientului Xiaomi, maladia flash sale s-a extins și la alți subiecți. Parte și mai ciudată, este că după ce apar semne de vindecare, boala recidivează subit. Astfeș că, deși suspectul ZTE părea să nu mai fie virusat, simptomele reapar. Și parcă acționează și mai violent. Atât de violent încât acum, cei de la ZTE, uită niște detalii importante, mânați de dorința oarbă de a se lăuda. OK, am înțeles, modelul Nubia Z9 este un smartphone atractiv, dorit de foarte multă lume.

Dar, cât de dorit? S-a vândut în 10 minute de la punerea în vânzare! Toate stocurile au fost epuizate! Care stocuri? Câte bucăți? ZTE uită că aceste detalii dau succesul operațiunii. Este foarte important de știut câte bucăți s-au vândut în aceste 10 minute. Sunt convins că nu au fost puține, chiar dacă această primă etapă a vânzărilor s-a desfășurat doar pe teritoriul Chinei. Dar totuși, frumos era să avem o cifră oficială.

Oricum, să îi lăsăm pe chinezi cu stilul lor de a face cumpărăturile online. Noi așteptăm cuminți să vedem cum se materializează promisiunile celor de la ZTE de a desface modelul Nubia Z9 și la nivel global. Un prim pas pare a fi fost făcut.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep