HomeFeaturedFocusSamsung a prezentat oficial Galaxy Tab S2 8.0 si Galaxy Tab S2...

Samsung a prezentat oficial Galaxy Tab S2 8.0 si Galaxy Tab S2 9.7

Ocazie cu care a stabilit un nou record pentru grosmiea unei tablete. Ambele măsoară doar 5,6 milimetri în grosime, lucru care pe mine personal mă face să le consider extrem de fragile. Sunt totuși tablete și știți teoria mea conform căreia într-o gospodărie tableta este printre primele dispozitive cu care interacționează un copil. Oricum, sunt destul de convins că nu acesta este target-ul principal al celor două produse de la Samsung și că acest record de subțirime este un argument de vânzare destul de solid pentru Galaxy Tab S2.

Așa cum o spune și denumirea celor două, principala deosebire este dată de dimensiunea ecranului Super AMOLED. 8 inchi versus 9,7 inchi. În rest, până și rezoluția acestor ecrane este identică, de 1536 x 2048 pixeli. Chipset-ul cu procesor octa-core (cu patru nuclee la 1,9 GHz și patru la 1,3 GHz), memoria RAM de 3 GB, versiunile de stocare internă de 32 sau 64 GB, prezența slot-ului microSD, cu suport până la 128 GB, camerele foto de 8 și de 2.1 megapixeli sau Android-ul 5.0 Lollipop sunt tot atâtea puncte comune între configurațiile celor două dispozitive. Diferă, cum era de așteptat, capacitatea acumulatorilor. 4000 mAh pentru produsul mai mic, de 8 inchi și 5870 mAh pentru tableta de 9,7 inchi.

Vor exista versiuni doar cu Wi-Fi sau versiuni care vor dispune și de conectivitate 4G. Deocamdată este destul de liniște în zona de prețuri, acolo unde informațiile vor începe să apară, probabil, atunci când disponibilitatea celor două produse, anunțată de Samsung undeva luna viitoare, se va apropia.

via Android Central

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep