HomeFeaturedFocusArmata Alcatel: Go Play, Pop Star și Pop Up

Armata Alcatel: Go Play, Pop Star și Pop Up

Nu aș băga mâna în foc că acestea sunt singurele terminale entry și mid-range prezentate de Alcatel la IFA, pe lângă surprinzătoarea Alcatel OneTouch Xess, tableta de 17 inchi, dar cu acestea trei am rămas eu în minte. Specific încă de la început, ca să nu iscăm discuții, unele denumiri sunt scrise cu majuscule, altele nu. Chiar dacă sunt denumirile dorite de producător, eu le-am uniformizat pentru că le-am pus pe toate trei într-un singur material. Niciunul dintre aceste aparate nu are menirea de a rupe gura târgului prin specificații tehnice, ele își propun doar să reprezinte alternative pentru produsele low-budget. Cât de atractive sunt ele prin raportul specificații/preț, vom vedea în cele ce urmează.

Numitorul comun pare a fi display-ul de 5 inchi și 720p rezoluție, lucru destul de surprinzător pentru o serie de telefoane anunțate simultan. De obicei, producătorii de smartphone încearcă să atingă o gamă mai largă de preferinție în ceea ce privește dimensiunile ecranului, însă Alcatel pare a fi de altă părere.

OneTouch Go Play, care vine cu o certificare IP67 (care completează un aspect ceva mai rugged) ce-i confirmă rezistența la apă, praf și șocuri, propune așadar un ecran TFT de 5 inchi și 720p. În spatele acestuia pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon 410, cu procesor quad-core la 1,2 GHz. Memoria RAM este de 1 GB, stocarea internă de 8 GB, iar camerele foto sunt de 8 și de 5 megapixeli. Un acumulator de 2500 mAh ține în viață acest terminal, prin intermediul unui Android 5.0 Lollipop.

OneTouch Pop Star este practic același telefon, fără certificarea IP67. Diferă doar chipset-ul, care acum este un MediaTek MT6735P, cu procesor quad-core de 1 GHz și acumulatorul, care a fost scăzut la doar 2000 mAh. Restul specificațiilor se păstrează neschimbat.

Alcatel-OneTouch-Pop-Star (1)

Pe Alcatel OneTouch Pop Up îl trădează numele preia configurația lui Pop Star, însă crește specificațiile importante. Un chipset Qualcomm Snapdragon 615 cu procesor octa-core de 1,4 GHz, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB și o cameră foto de 13 megapixeli sunt noutățile care, culmea, sunt asezonate cu același acumulator de 2000 mAh.

Alcatel-OneTouch-Pop-Up

Aș putea spună că Pop Up are o logică, se apropie ca specificații de un mid-range, însă Alcatel pare ușor blocat pe diagonala de 5 inchi. Chiar și așa, niște prețuri cinstite s-ar putea să ajute destul de mult. Deocamdată nu au fost făcute publice, rămâne să vedem cât de bine primite vor fi ele.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep