HomeFeaturedFocusFotografii cu LG Class

Fotografii cu LG Class

De bine ce am vorbit ieri despre viitorul LG Class, care promite o mică revoluție a design-ului din partea coreenilor, iată că avem și primele fotografii reale cu telefonul. Se vede treaba că mai sunt doar trei zile până la anunțul oficial. Ieri am văzut doar o fotografie de presă generată pe calculator, astăzi avem telefonul fizic, scăpat pe net mai mult sau mai puțin intenționat. Se remarcă și mai bine carcasa metalică (nu sunt atât de sigur că este unibody, deși recunosc că mi-ar plăcea să fie așa) și faptul că terminalul este destul de diferit de linia clasică LG din ultima vreme.

Nu există noutăți de natură tehnică, ceea ce mă duce cu gândul la faptul că rămân valabile specificațiile de ieri, care îl plasează pe LG Class în zona de mijloc a topului Androidelor. Da, mi-ar fi plăcut mai mult să vorbim despre un nou flagship, însă acest rol pare a-i fi încă rezervat lui LG G4 și derivatelor sale mai mult sau mai puțin spectaculoase.

Vom vedea luni, de această dată la modul oficial, cât de interesant este cu adevărat acest LG Class, care a reușit să agite puțin apele într-o perioadă relativ calmă.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep