HomeFeaturedFocusCine rupe bariera de 6 GB RAM? LeTV?

Cine rupe bariera de 6 GB RAM? LeTV?

O să fie o competiție interesantă legată de numele producătorului care va veni primul cu o nouă specificație tehnică (probabil inutilă, cel puțin pentru majoritatea utilizatorilor de smartphone) în premieră: primul smartphone cu memorie RAM de 6 GB. Conform bursei zvonurilor, în această competiție se înscrie destul de voios și producătorul chinez cu nume a la francaise, LeTV, cu modelul Max 2, despre care există această speculație, că va veni cu 6 GB de memorie.

Și cum asezonezi mai bine o asemenea cantitate de RAM, dacă nu cu un chipset Qualcomm Snapdragon 820, cu un ecran de 5,7 inchi și rezoluție QHD și cu o cameră foto principală, de 23 de megapixeli, cu senzor Sony? Avem deja imaginea unui adevărat “beast from the east”, chiar dacă vorbim despre specificații aflate deocamdată doar la nivel de zvon.

Spuneam că bătălia pentru această premieră legată de cantitatea de memorie RAM va fi interesantă de urmărit. Tot la nivel de zvonuri (oare ce ne-am face fără ele?) există informații că și Samsung are această intenție cu Galaxy S7, care va ieși în luna febriarie a anului viitor. Cum și LeTV Max 2 are ca potențială dată de apariție primul trimestru al lui 2016, iată deja un preview al acelei lupte.

Și dacă tot am pomenit de LeTV, terminalele brand-urilor chinezești mai exotice (dar totuși interesante), cum ar fi DooGee, Xiaomi, Meizu, Oukitel, Coolpad și mulți alții, pot fi găsite și pe GearBest.com. Am rămas dator cu o promisiune, de care am reușit să mă țin. Am contactat oficialii acestui magazin online și am obținut confirmarea lor că fac livrări și în România, din depozitul din Europa (nu Complexul, ci continentul). Nu am încercat, deocamdată îi credem pe cuvânt, luați în calcul și taxele vamale dacă vă uitați pe acolo. Ideea este că se poate.

via MobiPicker

1 COMENTARIU

  1. …legat de depozit gearbest in europa, am facut comanda la un telefon acum 2 zile, deja am tracking number de la poștă ungariei. Acum aștept ……

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep