HomeFeaturedFocusUn prim pret pentru Samsung Galaxy View, tableta de 18 inchi

Un prim pret pentru Samsung Galaxy View, tableta de 18 inchi

Am vorbit despre acest proiect inedit al celor de la Samsung, o tabletă Android cu display de 18,4 inchi, încă din momentul în care aceasta nu fusese anunțată oficial. Între timp produsul a cunoscut recunoașterea oficială a coreenilor, s-au adeverit și toate specificațiile tehnice speculate atunci, semn că morișca zvonurilor încă funcționează impecabil, însă detaliile de ordin comercial întârziau să apară. Până mai ieri, când au ieșit la iveală primele prețuri pentru Galaxy View, semn că tableta gigant este aproape de lansarea sa comercială.

Produsul a fost listat pe mai multe magazine online din Statele Unite, la prețul de 599 dolari. Este vorba despre versiunea cu 32 GB memorie internă și conectivitate Wi-Fi, semn că vor exista și alte variante de stocare și conectare la net. Nu aș putea să spun dacă este mult sau puțin, este ușor delicat să încerci o asemenea apreciere la un produs care nu prea are termen de comparație. Având în vedere că dimensiunea afectează destul de evident partea de mobilitate, cred că este totuși puțin cam mult pentru o asemenea tabletă. Pe de altă parte însă, anumite aplicații pot beneficia din plin de dimensiunea ecranului, făcând din utilizarea sa o adevărată experiență inedită.

Credeți că un astfel de produs are o utilitate care să justifice un preț de 599 dolari? Mie mi-e greu să răspund la această întrebare.

via Android Police

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep