HomeFeaturedFocusLeTV Le Max Pro va fi primul smartphone cu Snapdragon 820

LeTV Le Max Pro va fi primul smartphone cu Snapdragon 820

Premiera a fost confirmată în primă fază de Qualcomm, producătorul chipset-ului, care a mai dezvăluit faptul că același super terminal al mai puțin celebrilor chinezi, despre care am mai vorbit, va și și primul care va integra și Sense ID, metoda revoluționară bazată pe o scanare 3D de recunoaștere a amprentei digitale, introdusă de Qualcomm odată cu chipset-ul de top. Se pare că Sense ID este mult mai sigură și mai exactă în ceea ce privește identificarea corectă a utilizatorului.

Toate bune și frumoase până aici, însă nu există detalii despre acest super terminal. Asta în ciuda faptului că producătorul chinez s-a grăbit să confirme și el informația dezvăluită public de Qualcomm și să o reitereze, cu promisiunea că LeTV Le Max Pro se va pune în vânzare în prima jumătate a anului acesta. Cam larg intervalul, iar lipsa detaliilor tehnice nu îi ajută deloc pe entuziaști.

Au fost vehiculate doar dimensiunea și rezoluția ecranului, un 5,5 inchi cu QHD (1440 x 2440 pixeli). În plus, la un moment dat a existat și o speculație conform căreia terminalul nostru va fi primul smartphone care va veni cu 6 GB de RAM. Asta ar însemna o nouă premieră pentru acest telefon, care atrage și așa multă atenție asupra sa. Însă aici lupta este ceva mai ascuțită, aceeași informație a circulat și despre Huawei P9.

Să vedem dacă în cadrul CES-ului vor apărea și alte detalii despre LeTV Le Max Pro.

via Qualcomm

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep