HomeFeaturedFocusCateva detalii despre LG G5

Cateva detalii despre LG G5

De bine ce m-am lăudat ieri, când v-am povestit despre Always On-ul lui LG G5, că am evitat sursele îndoielnice de informații atunci când am atacat subiecte mai delicate, ca LG G5 sau Samsung Galaxy S7, iată că mă avânt și în acest hățiș al leak-urilor și materialelor din surse ceva mai pestrițe. Nu de alta, dar face înconjurul internetului informația conform căreia viitorul flagship de la LG, modelul G5, va avea un chipset Qualcomm Snapdragon 820 și o memorie RAM de 4 GB.

Aceste date provin din Geekbench, acolo unde LG G5 este testat de zor și unde au mai fost scăpate câteva informații. Una se referă la sistemul de operare, care va fi un Android 6.0 Marshmallow, așa cum era de așteptat. Iar alta detalizază puțin chipset-ul, care va avea un procesor quad-core de 1,6 Ghz.

Desigur, mai există informații despre G5 și din alte surse, care au fost puse cap la cap cu cele enumerate mai sus. Inclusiv despre o carcasă cu abilități touch s-a discutat chiar astăzi. Cu un presupus display de 5,6 inchi și rezoluție QHD și un cuplu de camere foto de 20 și de 8 megapixeli alăturate informațiilor de mai sus, LG G5 pare o adevărată bestie. Oricum, la acest nivel, contează foarte mult și aspectul și finisajele. Noroc că nu mai este mult de așteptat!

via WinFuture

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep