HomeFeaturedFocusLG a prezentat oficial V10, telefonul cu doua ecrane

LG a prezentat oficial V10, telefonul cu doua ecrane

Am mai vorbit despre acest proiect al coreenilor, este vorba despre un smartphone cu două display-uri, ambele poziționate frontal. Unul clasic, și unul mai mic, pus deasupra, care poate fi folosit și în modul always on, oferind acces la informații esențiale pentru un telefon (oră, starea bateriei, data sau starea vremii), atunci când ecranul mare este oprit, sau shortcut-uri pentru aplicațiile favorite atunci când este pornit și ecranul mare.

lg-v10-press-shots-8

La nivel de specificații, LG V10 este o surpriză și mai mare decât ne-am fi așteptat. Deși reprezintă o idee inedită, despre care nu se știe cât de bine va fi primită de piață, coreenii au curajul să o introducă într-un terminal de top. Un display principal de 5,7 inchi QHD (1440 x 2560 pixeli, 513 ppi densitate), un al doilea ecran, de 2,1 inchi și 160 x 1040 pixeli (care păstrează o densitate peste medie, cu 513 ppi), un chipset Snapdragon 808 cu procesor hexa-core și GPU Adreno 418, o memorie RAM de 4 GB (peste ceea ce se specula), o sotcare internă de 64 GB (care se poate extinde prin microSD cu încă 2 TB!?!?!?), o cameră foto principală de 16 megapixeli și un acumulator de 3000 mAh. Plus un Android 5.1.1 Lollipop. Adăugați suportul pentru LTE, NFC-ul, dar mai ales certificarea “MIL-STD-810G Transit Drop Compliant” care ar trebui să fie citită ca o rezistență la șocuri mecanice.

Există o parte și mai interesantă legată de acest terminal. Teama mea că va rămâne dedicat doar pieței din Coreea natală a fost spulberată la modul oficial. LG V10 va fi un smartphone disponibil la nivel global. Încă nu se știe la ce preț, însă dacă acesta se va situa în limitele bunului simț, sunt destul de convins că telefonul va fi un succes.

via TheVerge

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep