HomeFeaturedFocusVIDEO: cum arata Sony Xperia XZ4

VIDEO: cum arata Sony Xperia XZ4

Sony Xperia XZ4

Au ieșit la iveală o serie de materiale foto și video care îl înfățișează pe Sony Xperia XZ4. Și pentru că provin de la o sursă cu un istoric extrem de bun, celebrul cont @OnLeaks, m-am gândit că nu ar strica să aruncăm o privire asupra viitorului flagship al producătorului nipon. Nu de alta, dar Sony încă păstrează un nucleu (mic, dar încăpățânat) de fani care sunt fideli acestui brand și o fac pe bună dreptate. De fiecare dată când am testat un terminal Sony am rămas cu o impresie foarte bună.

Sony Xperia XZ4

Sony Xperia XZ4 va aduce și câteva noutăți absolute pentru un flagship Sony. Spre exemplu, un sistem cu trei camere foto. Este destul de spectaculoasă această transformare, dacă luăm în calcul că Sony a mers până acum pe un singur senzor foto pe partea din spate, cu excepția lui Sony Xperia XZ2 Premium, care a mizat pe un sistem dual camera. Mă rog, și Xperia XZ2 Ultra.

Se vede din imaginile de față și un display alungit, cu margini destul de subțiri, inclusiv în partea de jos. Un ecran de 6,5 inchi (informația este la nivel de zvon), care însă nu aduce atât de popularul notch. Sony Xperia XZ4 este totuși cumințel, în bunul obicei al celor de la Sony.

Sony Xperia XZ4

Cum prea multe vorbe nu sunt câteodată suficient de grăitoare, cred că este cazul să lăsăm fotografiile și clipul video să vorbească despre Sony Xperia XZ4. Pe măsură ce ne vom apropia de momentul lansării oficiale (cel mai probabil la MWC 2019) sunt sigur că informațiile despre acest flagship se vor înteți.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep