HomeFeaturedFocusVIDEO: telefonul pliabil de la Xiaomi in actiune

VIDEO: telefonul pliabil de la Xiaomi in actiune

Xiaomi pliabil

Vă supun atenției un scurt material video care a făcut rapid turul Internetului. Este un clip în care vedem la treabă proiectul de telefon cu display pliabil pe care îl pregătește Xiaomi. Nu sunt singurii producători care lucrează la un astfel de smartphone, am văzut nu mai departe de ieri că și Motorola RAZR 2019 se bazează tot pe un display flexibil și s-ar putea ca acesta să fie un trend pentru viitorul pieței de smartphone.

Insist pe filmulețul de mai jos din două motive. În primul rând, are un caracter semi-oficial, pentru că persoana care manevrează terminalul și arată modul de funcționare a acestuia este chiar Lin Bin, co-fondator și președinte al Xiaomi.

În al doilea rând, vedem destu de clar că produsul celor de la Xiaomi se bazează pe un display cu două articulații, care se împachetează într-un mod destul de inedit, care pare diferit de abordările pe care le-am mai văzut până acum. Însă ceea ce este cel mai important este că se fac pași concreți în această direcție și nu va mai trece mult până când aceste telefoane futuriste vor fi pe piață, la dispoziția consumatorilor finali. Clipul de mai jos este doar o dovadă în acest sens. Enjoy!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep