HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi 8 va fi prezentat oficial saptamana viitoare

Xiaomi Redmi 8 va fi prezentat oficial saptamana viitoare

Redmi 8

Compania chineză pregătește lansarea oficială a lui Redmi 8, care se va întâmpla săptămâna viitoare, pe 9 octombrie. Există o campanie de promovare care oferă câteva indicii despre ceea ce va avea de arătat telefonul, dar și un flux de zvonuri despre terminal, unele dintre ele din surse cu un istoric destul de bun. Ca să rezumăm foarte pe scurt, vom avea un Xiaomi Redmi 8A cu câteva îmbunătățiri în punctele cheie.

O parte dintre aceste plusuri sunt induse chiar de campania de promovare a evenimentului. Spre exemplu, noul Redmi 8 va avea pe partea din spate un sistem dual camera. Spre deosebire de fratele mai slab (dar deja lansat oficial), care s-a bucurat de un singur senzor foto.

De asemenea, teasingul oficial spune că ne vom bucura de mai multă autonomie, ceea ce înseamnă o baterie mai mare. Poate și o rezoluție mai bună a ecranului (asta este mai mult o dorință de-a mea).

Din zona de zvonuri, cel mai persistent vorbește despre prezența unui cititor de amprentă digitală, un feature care i-a lipsit lui Redmi 8A.

Cum mai este mai puțin de o săptămână, cred că doar momentul anunțului oficial va mai face lumină asupra acestui subiect. Redmi 8 va fi disponibil în primă fază în piețele asiatice, însă Xiaomi plănuiește și o disponibilitate globală pentru acest terminal.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep